Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ GAS GAS

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013


GAS GAS

Gas Gas είναι μια ισπανική μοτοσικλέτα κατασκευαστή, που ειδικεύεται σε off-road μοτοσικλέτες. Gas Gas είναι καλύτερα γνωστό για την εξαιρετικά δημοφιλή τους δοκιμές ποδήλατα, αν και κάνουν επίσης επιτυχημένη enduro και γουρούνες .
Gas Gas προέκυψε από την οικονομική κατάρρευση της Bultaco όταν δύο παράγοντες, narcis Casas και Josep Piebernat βρέθηκαν με ένα κατάστημα, αλλά κανένα προϊόν για να πουλήσει. Έτσι ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για την κατασκευή δίκη μοτοσυκλέτες προς πώληση στο κατάστημά τους.
Gas Gas έχουν κατασκευαστεί και πωληθεί μοτοσικλέτες από το 1985. Είναι οι ηγέτες στη δοκιμές στην παγκόσμια αγορά  και είναι ισχυροί υποψήφιοι στον τομέα enduro.  Η μάρκα είναι γνωστή για την πολύ υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η συνεχής έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη βάζουν στο προϊόν τους.Η πλειοψηφία των μοντέλων Gas Gas εξακολουθούν να είναι χειροποίητη στο εργοστάσιο Αερίου στο Salt (κοντά στο Girona ), Ισπανία .

Gas Gas άρχισε να κατασκευάζει ποδήλατα δοκιμές το 1985, enduro και motocross μοτοσικλέτες το 1989, και τετράκλινα το 2002.

Μοντέλα 

Enduro / off-road

2005 MC 250 Motocross ποδήλατο.
Αν και η ΕΚ («Endurocross») και MC (motocross) μοντέλα αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο, φυσικό αέριο έχουν κατασκευαστεί εξειδικευμένα μοντέλα για τις Ηνωμένες Πολιτείες off-road της αγοράς. Το XC ("Cross Country" παράγεται από 1999-2002) και οι DE («Edition Dealer" που παράγεται από το 2002-2006) μοντέλα ήταν επιτυχείς προσπάθειες για να προσαρμόσετε το προϊόν στην αγορά των ΗΠΑ.

Το FSE και FSR είναι οι ψεκασμό του καυσίμου, τετράχρονο enduro μοτοσικλέτες παρόμοια στην εμφάνιση με τα ΕΚ μοντέλα.

Πριν από το 2007, κάθε χρώμα στο ΕΚ line μοντέλο εκπροσώπησε την μετατόπιση του κινητήρα φάσμα του κινητήρα.

Κίτρινο - 125 cc και 200 cc.
Κόκκινο - 50 cc, 250 cc, 400 cc και 450 cc.
Μπλε - 300 cc, 450 cc.

Κατά την περίοδο 2007-2009, η εταιρεία τυποποιημένο με κόκκινο χρώμα για όλες τις μετακινήσεις και τα μοντέλα. Από το έτος 2010 μοντέλο, όλα τα μοντέλα της ΕΚ είναι μαύρο με κόκκινες και λευκές αποχρώσεις. Το "Six Days" έκδοση χρησιμοποιεί λευκό πλαστικό με κόκκινες, κίτρινες και μαύρες αποχρώσεις. Οι "Racing" μοντέλα είναι λευκό με μαύρες και κίτρινες αποχρώσεις.

ΠΗΓΗ: wikipedia

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου